The Grove Ampitheatre

Meld Architects was engaged by Mayfield Village to provide conceptual design options for a new bandshell to be installed at The Grove Amphitheatre. The selected design includes sculptural stone walls and branching steel columns supporting a barrel-vaulted wood bandshell. The design engages the natural surroundings with the organic shapes and natural materials. The bandshell protects the performance area and helps to direct the sound towards the audience.

Barrel-vaulted bandshell supported by branching steel columns and sculptural stone walls creates new regional theatrical venue.

RELATED PROJECTS

CLIENT LIST

Meld has worked with a wide variety of clients. We look forward to adding your organization to the list!

​784 SOM Center Road #101  |  Mayfield Village, OH 44143

info@meldarchitects.com  |  ​Tel: (216) 373-2902

© 2020 Meld Architects

  • LinkedIn
  • Facebook

​784 SOM Center Road #101

Mayfield Village, OH 44143

info@meldarchitects.com

Tel: (216) 373-2902

​784 SOM Center Road #101  |  Mayfield Village, OH 44143

info@meldarchitects.com  |  ​Tel: (216) 373-2902